Scriptiebegeleiders van Snelafstuderen

Snelafstuderen werkt met een team van professionele scriptiebegeleiders dat bijna iedere hbo en wo-student vakbekwaam kan begeleiden bij het schrijven van zijn scriptie. Iedere scriptiebegeleider heeft ruime ervaring met het begeleiden van hbo- en wo-studenten van verschillende onderwijsinstellingen. Het zijn werkende professionals uit bijna elke studierichtingen en kunnen je helpen met bijna elke hulpvraag.

Samen hebben de begeleiders van Snelafstuderen al meer dan 3100 studenten succesvol bij hun scriptie ondersteund. In de onderstaande profielen van de scriptiebegeleiders vind je persoonlijke achtergrondinformatie zodat jij je alvast kunt oriënteren op de meest passende begeleider bij jouw scriptie.

Omdat onze begeleiders als team samenwerken kunnen wij je nog beter ondersteunen bij je scriptie. Wil je kennis maken met een begeleider die jou goed kan helpen? Schrijf je hieronder in voor een gratis kennismaking. Wij bellen jou zo snel mogelijk terug om een afspraak in te plannen op ons kantoor of via de telefoon/Skype.

Schrijf je in voor een gratis kennismakingsgesprek!

 • Door Snelafstuderen heb ik ingezien dat ik minder moet afdwalen en met structuur me meer kan focussen op de kerntaken.
  Anneke (Sales Accountmanagement, Heereveen)

 • Ik kreeg het idee dat hij het zelf ook interessant vond en daarmee maakte hij mij ook enthousiast. Ook stelde hij mij enorm gerust dat het allemaal goed ging komen.
  Tessa (Bedrijfskunde, Amsterdam)

 • Goede, vakkundige begeleiding - je begeleider denkt echt mee met jouw vraagstukken en knelpunten en doet er alles aan om jou verder op weg te helpen met je scriptie.
  Eun Chae (Politicologie, Amsterdam)

 • Snelafstuderen is echt een steunpunt geweest voor mij. Als een team werk je naar een goed eindresultaat toe.
  Paul (Commerciële Economie, Leeuwarden)

 • De begeleider denkt mee, is proactief en geeft je inhoudelijke feedback waar mijn begeleider van de Universiteit het liet afweten.
  Sjoerd (Master Business Administration, Amsterdam)

Meer weten over de expertise van onze scriptiebegeleiders? Een aantal stellen we hieronder graag alvast aan je voor!

 

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek