Scriptiebegeleiders van Snelafstuderen

Snelafstuderen werkt met een team van professionele scriptiebegeleiders dat bijna iedere student vakbekwaam kan begeleiden bij het schrijven van zijn scriptie. Iedere scriptiebegeleider heeft ervaring met het begeleiden van hbo- en wo-studenten. Het zijn werkende professionals uit bijna elke studierichtingen en kunnen je helpen met bijna elke hulpvraag. Samen hebben de begeleiders van Snelafstuderen al meer dan 3000 studenten succesvol bij hun scriptie ondersteund. In de profielen van de scriptiebegeleiders vind je persoonlijke achtergrondinformatie. Omdat onze begeleiders als team werken kunnen ze je nog beter ondersteunen bij je scriptie. Kennismaken met een begeleider die jou goed kan helpen? Schrijf je in voor een gratis kennismakingsgesprek!

 • Goede, vakkundige begeleiding - je begeleider denkt echt mee met jouw vraagstukken en knelpunten en doet er alles aan om jou verder op weg te helpen met je scriptie.
  Eun Chae (Politicologie, Amsterdam)

 • Door Snelafstuderen heb ik ingezien dat ik minder moet afdwalen en met structuur me meer kan focussen op de kerntaken.
  Anneke (Sales Accountmanagement, Heereveen)

 • De begeleider denkt mee, is proactief en geeft je inhoudelijke feedback waar mijn begeleider van de Universiteit het liet afweten.
  Sjoerd (Master Business Administration, Amsterdam)

 • Snelafstuderen is echt een steunpunt geweest voor mij. Als een team werk je naar een goed eindresultaat toe.
  Paul (Commerciële Economie, Leeuwarden)

 • Ik kreeg het idee dat hij het zelf ook interessant vond en daarmee maakte hij mij ook enthousiast. Ook stelde hij mij enorm gerust dat het allemaal goed ging komen.
  Tessa (Bedrijfskunde, Amsterdam)

Meer weten over de expertise van onze scriptiebegeleiders? Een aantal stellen we hieronder graag alvast aan je voor!