Scriptiebegeleider: David Garvelink

David Garvelink heeft grote affiniteit met onderzoek en schrijven. Hij begeleidt al jaren studenten met plezier en succes in het voltooien van hun scripties en waarborgt daarbij de structuur, argumentatie/logica en daarmee de algehele kwaliteit van het geschrevene.

David heeft redactiewerk verricht aan menig Nederlands en Engelstalig manuscript voor het grootste literaire agentschap van Nederland – Sebes en Van Gelderen. Daarnaast is hij persklaarmaker/corrector voor toonaangevende uitgeverijen als Atlas Contact, Prometheus en Lebowski. Eveneens werkt David samen met auteurs op deskundige en geduldige wijze gedurende hun scheppend en creatief proces.

Naast werken voor Snelafstuderen.nl spitte hij bachelor- en masterscripties door voor JHSG.nl. Deze stichting ontrukt scripties aan de vergetelheid door deze te redigeren en toegankelijk te maken voor iedereen op het internet. Ook schreef hij wetenschappelijke recensies voor het vaktijdschrift Skript.

David is met genoegen afgestudeerd in de Geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam. Hij heeft zich sindsdien gericht op scripties begeleiden op verschillende vakgebieden waaronder communicatie, marketing, commerciële economie, bedrijfskunde, hotelmanagement, SBRM, MER en MEM.

Schrijf je in voor een gratis kennismakingsgesprek als je hulp wilt bij het schrijven van je scriptie.

Het geeft enorme voldoening om structuur aan te brengen in zowel proces als inhoud waardoor studenten voortvarend aan de slag kunnen en succesvol hun scriptie afronden.
david garvelink, scriptiebegeleider

Neem contact op met Scriptiebegeleider: David Garvelink

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek