Scriptiebegeleider: Frieda Hartoog

Frieda heeft Medische Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken (MBRT) gestudeerd aan Hogeschool Inholland en Gezondheidswetenschappen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Zij heeft haar master afgerond met twee specialisaties (Prevention & Public Health en Infectious Diseases).

Frieda begeleidt studenten van uiteenlopende disciplines met plezier en succes bij het schrijven en structureren van hun scripties en kijkt daarbij nauwkeurig naar inhoud en taal (Nederlands en Engels). Ze zorgt er daarbij voor dat de grote lijnen in het oog gehouden worden. Daarnaast is zij goed in het structureren van gedachten van anderen en bewaakt zij het overzicht in het onderzoeksproces. Inhoudelijke expertise heeft zij op het gebied van Statistiek en het werken met complexe datasets (bijvoorbeeld in SPSS).

Als scriptiebegeleider ondersteunt zij studenten ook graag, niet alleen met praktische tips wat statistiek en interpretaties betreft, maar ook met het creëren van nieuwe inzichten zodat het doen van onderzoek steeds leuker wordt.

Het is de kunst de balans te bewaren en rust in te bouwen.  Soms moet je vertragen om weer tempo te kunnen maken. Soms iets niet doen, om het juist weer sneller te laten lopen.

Neem contact op met Scriptiebegeleider: Frieda Hartoog

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek