Scriptiebegeleider: Holger Hooimeijer

Holger Hooimeijer specialiseert zich in het begeleiden van professionals die naast hun werk een studie afronden. Hij is goed in het structureren van gedachten van anderen en bewaart het overzicht in het onderzoeksproces. Inhoudelijk richt hij zich op scripties op het gebied van economie en management.

Holger heeft Bedrijfseconomie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en studeerde in 2001 af op de gebieden Strategisch Management en Arbeid & Organisatie. Daarna is hij gaan werken als onderzoeker en adviseur waarbij hij diverse  adviesfuncties heeft bekleed in het bedrijfsleven, waaronder bij Twijnstra Gudde, en voor de Rijksoverheid.

Sinds 2010 is Holger docent aan de Hogeschool Utrecht. Hij doceert daar managementvakken, bedrijfseconomische vakken en onderzoeksvaardigheden en helpt studenten bij het schrijven van een afstudeerscriptie of stageverslag.

Schrijf je in voor een gratis kennismakingsgesprek als je hulp wilt bij het schrijven van je scriptie.

Aan het begin van het begeleidingsproces zit er doorgaans de student iets dwars, zoals de planning, perfectionisme of niet weten hoe het theoretisch kader opgezet moet worden. Zodra dat obstakel is opgelost, is als het ware de geest uit de fles en gaat het afronden van de scriptie vaak al een stuk beter.
holger hooimeijer, scriptiebegeleider

Neem contact op met Scriptiebegeleider: Holger Hooimeijer

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek