Scriptiebegeleider: Job Breemer ter Stege

Job schrijft dagelijks en is constant op zoek naar een balans tussen leren, creëren, controleren en structureren.

Als scriptiebegeleider ondersteunt hij studenten graag, niet alleen met praktische tips wat schrijven betreft, maar ook met hoe je een beer op de weg op verschillende manieren kunt benaderen/ontwijken. Hij heeft plezier in het gestructureerd opbouwen van onderzoek om effectief en efficiënt tot een goed eindresultaat te komen (afstuderen!).

Job is niet alleen scriptiebegeleider, maar ook schrijver van romans. In 2012 schreef hij de roman Pontus (Uitgeverij Passage) en zijn tweede roman De dolfijnen ligt vanaf januari 2014 in de boekhandel. Als schrijver is Job altijd op zoek naar relevantie voor de lezer. Mede daardoor heeft hij de afgelopen jaren een scherp oog ontwikkeld voor efficiëntie en effectiviteit: Waarom iets opschrijven en uitwerken als het niet de moeite waard is?

Naast het begeleiden van studenten, literatuur en ethiek is hij geïnteresseerd in de Nederlandse zorg. Hij studeerde gezondheidswetenschappen aan de Universiteit van Maastricht en aan Marshall University (Verenigde Staten) behaalde hij een Master Health Care Administration (Bestuurskunde gericht op ziekenhuizen). Job heeft als consultant voor een onderzoeksbureau gewerkt dat zich focust op arbeidsbeleving: Wat draagt er aan bij dat mensen prettig naar hun werk gaan en dat op de lange termijn ook blijven doen?

Schrijf je in voor een gratis kennismakingsgesprek als je hulp wilt bij het schrijven van je scriptie.

Ik begeleid studenten graag, niet alleen met praktische tips wat schrijven betreft, maar ook met hoe je een beer op de weg op verschillende manieren kunt benaderen of ontwijken. Het stemt me elke keer tevreden als er weer iemand is geslaagd.
job breemer ter stege, scriptiebegeleider

Neem contact op met Scriptiebegeleider: Job Breemer ter Stege

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek