Scriptiebegeleider: lisa van Mierlo

Lisa heeft als scriptiebegeleider niet alleen oog voor de inhoud van je scriptie, maar ook voor je persoonlijke situatie. Zij is goed in het creëren van rust en kalmte. Zij kan je helpen om bijvoorbeeld samen het overzicht van je scriptie terug te vinden. Ook kan zij je coachen en helpen om bijvoorbeeld een goede structuur aan te brengen en de knelpunten in je scriptie op te lossen.

Lisa studeerde psychologie aan de Universiteit van Leiden en heeft een Master in de Klinische Neuropsychologie afgerond. Daarna is zij gepromoveerd aan het VU Medisch Centrum. Het onderwerp van haar proefschrift was “Evaluation and implementation of personalized dementia care”. Tijdens haar promotieonderzoek heeft Lisa ervaren hoe belangrijk het is om goede begeleiding tijdens je onderzoek te krijgen. Dat zij nu een goede begeleiding kan teruggeven aan andere studenten is voor haar belangrijke motivatie om bij snelafstuderen.nl te werken.

Naast haar werk bij snelafstuderen.nl werkt zij als post-doc onderzoeker bij het VU Medisch Centrum waar zij junior onderzoekers begeleidt bij alle onderdelen van hun promotieonderzoek.

ik geef zowel inhoudelijk als persoonlijk de juiste duwtjes, zodat het schrijven van je scriptie een succesvolle ervaring wordt.
lisa van mierlo scriptiebegeleider

Neem contact op met Scriptiebegeleider: lisa van Mierlo

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek