Scriptiebegeleider: Yannick Slagter

Zonder de juiste begeleiding kan een scriptie een ogenschijnlijk onmogelijke opgave lijken; zeker wanneer het de eerste keer is dat van je gevraagd wordt zelfstandig onderzoek uit te voeren. Yannick heeft veel ervaring met het doen van onderzoek en schrijven en hij vindt het leuk om met zijn ervaring studenten te kunnen helpen. En om zijn plezier in het doen van onderzoek te kunnen overbrengen.

Yannick is goed in rustig uitleggen en het overzicht terugbrengen. Hij ziet snel hoe de structuur het beste de rode lijn van de scriptie kan ondersteunen, welke hoofd- en deelvragen daarbij passen en wat de belangrijke en de minder belangrijke zaken zijn.

Yannick studeerde Geschiedenis aan de Universiteit Utrecht en University of California, Los Angeles. Als onderzoeker aan de Universiteit Utrecht deed hij onderzoek naar financiële markten en als marktonderzoeker voor een multinational deed hij onderzoek naar de marktaantrekkelijkheid van Latijns-Amerika. Inhoudelijk biedt hij hulp bij onder meer (commerciële) economie, bedrijfskunde, marketing, communicatie en geschiedenis.

Wanneer achteraf (voor de student) alles ineens heel logisch is, is mijn missie geslaagd.
yannick slagter

Neem contact op met Scriptiebegeleider: Yannick Slagter

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek