masterscriptie

Ben jij een student of professional die een masterscriptie gaat schrijven? Of zit je in de afrondende fase van je masterscriptie? Snelafstuderen.nl is marktleider op het gebied van scriptiebegeleiding van masterscripties. Sinds 2005 ondersteunen we studenten met een-op-een begeleiding, scriptielabs en scriptieworkshops, waardoor jij snel en succesvol je masterscriptie kunt afronden. Maak vrijblijvend kennis met onze organisatie via een gratis kennismakingsgesprek.

aanvullende begeleiding masterscriptie

De begeleiding vanuit de opleiding is meestal gericht op een standaard plan met reactieve ondersteuning. Snelafstuderen.nl biedt juist actieve ondersteuning bij je masterscriptie. Onze professionele scriptiebegeleiders kunnen je begeleiden en ondersteunen op de momenten dat jij het nodig hebt. Wil je meer verdieping aanbrengen in je scriptie? Wil je een hoger cijfer halen? Of is je doel om je masterscriptie op korte termijn af te ronden? Wat je motivatie ook is, onze scriptiebegeleiders helpen je graag! Snelafstuderen heeft meer dan 2500 studenten begeleid met hun scriptie, met een slagingspercentage van boven de 95%. Studenten waarderen onze begeleiding met gemiddeld een 8,5!

meer informatie over begeleiding bij je masterscriptie

Iedere masterscriptie is uniek. Daarom geloven wij in scriptiebegeleiding op maat bij het schrijven van je masterscriptie. Via een vrijblijvend kennismakingsgesprek worden jouw eisen en wensen doorgenomen waarna we een persoonlijk plan van aanpak maken dat gericht is op het sneller en met een hoger cijfer afronden van je masterscriptie. Heb je een inhoudelijke of andere vraag over je masterscriptie of onze begeleiding? Neem dan contact op.

 

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek