Onze methode voor scriptiebegeleiding

Bij Snelafstuderen zijn we gespecialiseerd in scriptiebegeleiding voor hbo en wo-studenten. Zo hebben we sinds 2005 al meer dan 3100 studenten begeleid bij het behalen van hun Bachelor of Master diploma.

Onze methode voor scriptiebegeleiding bestaat uit drie onderdelen die los van elkaar zijn in te zetten:
95 slaagt

 • 1-op-1-begeleiding
 • Workshops
 • Scriptielab

Met 1-op-1-begeleiding werk je samen met een scriptiebegeleider aan het afronden van je scriptie. Je brengt verdieping aan en kunt sparren over de beste aanpak. Workshops zijn intensieve sessies waarin je essentiƫle technieken leert om sneller en beter te werken aan je scriptie. Het scriptielab is een prettige werkomgeving waar je onder toeziend oog van een scriptiebegeleider volledig gefocust aan je scriptie kunt werken.

In een gratis kennismakingsgesprek bepaal je samen met je toekomstige scriptiebegeleider welke onderdelen nodig zijn om je scriptie succesvol af te ronden. Je kunt zelf kiezen tussen losse uren en verschillende trajecten. Wil je meer weten over onze methode voor scriptiebegeleiding? Schrijf je dan in voor een gratis kennismakingsgesprek of neem contact met ons op. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

 • Door snelafstuderen.nl zag ik in korte tijd weer lijn in mijn scriptie en had ik er weer vertrouwen in dat ik het schrijven van mijn scriptie snel zou kunnen gaan afronden. Ik ben heel tevreden over de scriptiebegeleiding van snelafstuderen.nl. Het is het geld echt wel waard geweest.
  Euridice (Sociologie, Rotterdam)

 • Een stok achter de deur om snel en met goede feedback tot een goed resultaat te komen
  Auke (Technische Bedrijfskunde, Nijmegen)

 • Ik vond het vreselijk om weg te gaan! Ik wilde bijna nog een scriptie schrijven. Een scriptie schrijven is niet leuk, maar de heren hebben het voor mij echt leuk gemaakt door gezellig te zijn en tekeningetjes op mijn dagdoelen formulier te maken, daardoor ging ik heeel graag naar scriptiebegeleiding!
  Danique (Cultureel Maatschappelijke Vorming, Diemen)

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek