Snel afstuderen! Het scriptieboek met tips die je helpen met afstuderen

Snel-afstuderen!: Stap voor stap naar een geslaagde scriptie

Op veler verzoek bundelden de oprichters van Snelafstuderen Erik Feijen en Pepijn Trietsch hun ervaring met de begeleiding van studenten die hun bachelor- of masterscriptie schrijven. Het resultaat: een scriptieboek dat je niet mag missen.

Snel afstuderen! geeft je een gereedschapskist met praktische instrumenten waarmee je de lastige onderdelen uit je scriptie succesvol kunt tackelen. Stap voor stap naar een geslaagde scriptie!

De auteurs van Snel afstuderen! hebben uitgebreide ervaring met het schrijven van scripties en met de begeleiding daarvan. Dit boek bevat geen vage teksten, maar praktische technieken, stappenplannen, en checklists die werken. Hierdoor kun jij sneller en met een hoger cijfer afstuderen. En ook nog eens met meer plezier!

Auteurs

Pepijn Trietsch en Erik Feijen zijn oprichters van snelafstuderen. Pepijn Trietsch is docent Financiering aan de VU en de UvA. Erik Feijen is gepromoveerd aan de UvA en econoom bij de Wereldbank in Washington. Voor het boek Snel afstuderen! hebben zij geput uit hun bedrijfservaring en hun uitgebreide academische ervaring als wetenschappelijk onderzoeker, docent en scriptiebegeleider.

Inhoud

Inhoudsopgave van het boek Snel afstuderen! – stap voor stap naar een geslaagde scriptie

Aanbevelingen

Mijn ervaring is dat zelfs de beste student (te) veel tijd verliest in de laatste etappe van de Bachelor- of Masterstudie, namelijk de afstudeerscriptie. Maar de oplossing is nabij. Snel afstuderen! geeft je een kijkje in de scriptiekeuken en onthult veel van de geheimen van de beste chefs. Dit boek staat vol praktische scriptietips en is vlot geschreven door jonge onderzoekers die veel afstudeerders intensief hebben begeleid. Hierdoor weten zij als geen ander wat een student nodig heeft om snel een goede scriptie te kunnen schrijven. Ik kan het boek daarom van harte aanbevelen!

Stijn Claessens
Hoogleraar Internationaal Financieel Beleid, Universiteit van Amsterdam
Divisiechef, Onderzoeksafdeling Internationaal Monetair Fonds

Veel studenten beginnen enthousiast maar weinig doordacht aan hun scriptie. Dit enthousiasme slaat met de tijd vaak om in wanhoop. Het gebrek aan een concreet plan van aanpak is meestal een belangrijke oorzaak. Dit boek bespreekt precies hoe je hier verandering in brengt. Erik Feijen en Pepijn Trietsch geven concrete tips die samen met studenten zijn ontwikkeld en zich in de praktijk hebben bewezen. Een must voor iedereen die snel wil afstuderen!

– Otto A.C. van Hemert
Assistant Professor, New York University, Stern School of Business

Boek Snel-afstuderen! aanschaffen voor slechts 10 euro

Tijdens een kennismakingsgesprek kun je het boek Snel afstuderen! voor slechts 10 euro aanschaffen.

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek