Tarieven scriptiebegeleiding

Wil je weten wat de scriptiebegeleiding van Snelafstuderen kost? We hebben hieronder de verschillende mogelijkheden handig op een rijtje gezet.

Optimale scriptiebegeleiding ziet er voor elke student anders uit. Daarom bieden we verschillende begeleidingsvormen aan. Als student kun je tempo maken in het scriptielab, kennis opdoen door middel van een scriptie workshop of specifieke hulp krijgen tijdens 1-op-1-begeleiding. Bekijk de methodepagina voor meer uitleg over scriptiebegeleiding bij Snelafstuderen.

Iedere student start met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we samen bepalen welke begeleidingsvorm het beste past bij jouw hulpvraag. Dit gesprek kan op onze locatie in Amsterdam, via Skype of telefonisch plaatsvinden. Benieuwd naar jouw persoonlijke tarieven? Schrijf je nu in voor een gratis kennismakingsgesprek.

Financiële voordelen

Begeleiding bij Snelafstuderen is een investering die je direct voordelen oplevert. Al meer dan 3100 studenten gingen je voor.

  • Eerder (meer) salaris
  • Minder collegegeld
  • Hoger cijfer
  • Meer vrije tijd
  • In termijnen betalen

Ter illustratie: het gemiddelde bruto startsalaris is 2600 euro per maand voor wo-studenten en 2100 euro voor hbo-studenten. Na belasting hou je als starter gemiddeld een bedrag tussen de 1750 en 2000 euro per maand over. Het collegegeld in het collegejaar 2016-2017 voor voltijd studeren bedraagt 165 euro per maand. Een maand eerder afstuderen levert je gemiddeld al 2000 euro op, twee maanden eerder afstuderen zelfs 4000 euro!

Lees meer over de financiële voordelen van scriptiebegeleiding bij Snelafstuderen

Tarievenoverzicht scriptiebegeleiding:

 

Betaling in termijnen

Bij Snelafstuderen bieden wij flexibele betalingsmogelijkheden aan en is betaling in termijnen dus mogelijk. Je kunt dit aangeven tijdens het gratis kennismakingsgesprek.

Losse uren

Losse uren scriptiebegeleiding zijn geschikt als je bijna klaar bent met je scriptie en begeleiding wilt bij een specifiek onderdeel van je scriptie. Je hebt bijvoorbeeld het idee dat je op de goede weg zit, maar met een specifiek onderdeel van je scriptie heb je nog moeite. Samen met je persoonlijke scriptiebegeleider focus je je op dit onderdeel. Met losse uren kun je ook goed je scriptie perfectioneren en de laatste puntjes op de i zetten.

Basis traject

Een basis traject is geschikt als je gevorderd bent en begeleiding zoekt bij enkele onderdelen van je scriptie. Bijvoorbeeld als je je onderzoek al hebt uitgevoerd en hulp nodig hebt bij het analyseren en structureren van je resultaten. Of als je feedback hebt gekregen van je opleiding dat sommige onderdelen van je scriptie nog niet voldoende zijn. Een basis traject bestaat uit vijf scriptielabdagen en acht uur 1-op-1-begeleiding. Mocht je toch meer 1-op- 1-begeleiding nodig hebben dan kost dit € 75,- per uur, vijf extra dagen in het scriptielab kosten € 150,-.

Snel traject

Een snel traject is geschikt als je hulp wilt van het begin tot het einde van je scriptie. Je hebt moeite met het formuleren van een goede hoofdvraag en deelvragen, je wilt hulp bij het vinden van voldoende literatuur en je zoekt een goede onderzoeksopzet en methode. Met dit traject krijg je begeleiding bij alle onderdelen van je scriptie. Je studeert tien dagen in het scriptielab en krijgt vijftien uur 1-op-1-begeleiding. Eventuele extra 1- op-1-begeleiding kost € 68,- per uur, vijf extra dagen in het scriptielab kosten € 136,-.

Kant en klaar traject

Een kant en klaar traject is geschikt als je zo snel mogelijk klaar wilt zijn met je scriptie. Dit traject bestaat uit scriptiebegeleiding van begin tot eind en houdt rekening met dingen die extra aandacht vergen, bijvoorbeeld als je een hele scriptie in heel korte tijd wilt schrijven of als er omstandigheden zijn die een studiebeperking opleveren. Je kunt drie maanden lang, elke dag aan je scriptie werken in het scriptielab, krijgt alle noodzakelijke e-mail feedback en hebt twintig afspraken met je begeleider (van 1 uur). Daarnaast wordt je scriptie aan het einde één keer nagekeken op spelling en grammatica en gecontroleerd op plagiaat. Meer weten? Vraag dan naar de voorwaarden tijdens het gratis kennismakingsgesprek.

Op maat traject

Een op maat traject is geschikt als de andere trajecten niet optimaal bij je wensen aansluiten. Bijvoorbeeld als je een andere verdeling wilt tussen 1-op-1- begeleiding en scriptielabdagen. Bij een op maat traject maak je vooraf met je begeleider een afspraak over hoeveel uur begeleiding je nodig hebt. Het tarief per uur varieert tussen de € 65,- en € 75,- per uur, afhankelijk van de hoeveelheid begeleiding die je wilt ontvangen.

Tarieven tekstredactie

Ben je op zoek naar tekstredactie en wil je weten wat daarvoor de tarieven zijn? Bekijk dan onze pagina over tekstredactie scriptie.

Vragen?

Heb je vragen over de kosten van scriptiebegeleiding, losse credits of trajecten, of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op of plan hieronder een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Wij helpen je graag de juiste keuze te maken.

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek